Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

marousi apofraxeismarousi Αποφράξεις Πεύκη - Απόφραξη Αποχετεύσεων - peuki apofraxeis

Αποφράξεις Πεύκη 210 80 80 878

Με την τεράστια πλέον εμπειρία μας στις αποχετεύσεις η Αποφρακτική Πεύκης μπορεί και σας παρέχει άριστη εξυπηρέτηση χωρίς περαιτέρω εκπλήξεις.
ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ
ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ
Στην επιχείρηση μας που λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια, τα έχουμε δει όλα και έχουμε αντιμετωπίσει τα πάντα σε οποιοδήποτε χώρο και αν έχει παραστεί πρόβλημα. Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, οπότε αν βρεθείτε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να είστε ήσυχοι από το γεγονός ότι θα φτάσουμε εκεί όσο το δυνατόν συντομότερα και να παρέχουμε τις απαιτούμενες εργασίες. Ακόμη και στο πιο περίπλοκο ζήτημα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε.
Στην Αποφρακτική Πεύκης το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι η ασφάλεια της οικογένειάς σας. Στόχος μας είναι να επιλύσουμε κάθε είδους πρόβλημα με τον ταχύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο και την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς σας.
Εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε ότι τα προβλήματα δεν θα επανεμφανιστούν παρέχοντας συμβουλές σχετικά με προληπτικά μέτρα για το αποχετευτικό σας σύστημα για την καλή μελλοντική λειτουργία. Θα επιλύσουμε όποιο πρόβλημα και αν έχετε σε χρόνο μηδέν.
Στην Αποφρακτική Πεύκης οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και με την πείρα που διαθέτουμε αντιμετωπίζουμε χωρίς κανένα πρόβλημα τα πάντα. Καλέστε μας 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Πληροφορίες περιοχής Πεύκη

Η Πεύκη είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε την με αυτόν της Λυκόβρυσης κατ´εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης του Ν.3852/2010.
Ήταν ένας από τους μικρότερους σε έκταση δήμους της Αττικής, ενώ παλαιότερα ήταν συνοικισμός του δήμου Αμαρουσίου με την ονομασία Μαγκουφάνα. Χωρίζεται στο νότιο (Κάτω Πεύκη) και στο βόρειο τμήμα (Άνω Πεύκη). Στα όρια του δήμου είναι εγκατεστημένο και το πρότυπο «Ηλιακό Χωριό», συνοικία που οικοδομήθηκε και παραδόθηκε στους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ). Παρά τη μικρή του έκταση διαθέτει μεγάλα άλση και πολλούς χώρους πρασίνου, ενώ έχει καθαρά οικιστικό χαρακτήρα. Συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τους γειτονικούς σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Αμαρουσίου, KAT και Νερατζιώτισσα. Ο τελευταίος σταθμός εξυπηρετείται επίσης από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο και από τη δημοτική λεωφορειακή γραμμή της Πεύκης. Οι αντικειμενικές αξίες στην υψηλή ζώνη το 2006 αγγίζουν τα 1.500 €/τ.μ. Η ονομασία του Δήμου προκύπτει από το φυσικό πλούτο της περιοχής στη χαρακτηριστική μεσογειακή πεύκη της Αττικής. Η πεύκη κοσμεί και το έμβλημα της τοπικής αυτοδιοικητικής οντότητας.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Πεύκη

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}, απολυμάνσεις και μυοκτονίες-εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. ΤΗΛ 210 80 80 878
Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

Συντήρηση αποχέτευσης

Η Αποφράξεις Πεύκη ιδρύθηκε για να γλιτώνει όλους τους ιδιοκτήτες από την ταλαιπωρία και την αμηχανία των μπλοκαρισμάτων, τις δυσάρεστες οσμές και πάνω από όλα από τους κινδύνους για την υγεία σας. Η προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος όπου εξασφαλίζεται η καθαριότητα και η φυσιολογική λειτουργία της αποχέτευσης σας.
Σκεφτείτε να μην έχετε πλέον καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Ότι δεν θα χρειάζεται να μας καλέσετε στην διάρκεια της νύχτας ή σε κάποια γιορτή. Μηδέν άγχος και αναστάτωση.
Η συχνότητα των επισκέψεων του συντηρητή εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, από την κατάσταση και την παλαιότητα του αποχετευτικού δικτύου, το μέγεθος του κτιρίου, τον τύπο, το μέγεθος των σωληνώσεων αλλά και από την χρήση του. Όλα αυτά επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του συστήματος.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ
Η Αποφράξεις Πεύκη θα μελετήσει την αποχέτευση σας και θα αναλύσει κάθε πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί. Μαζί θα συζητήσουμε και θα σας προτείνουμε αυτό που πρέπει να γίνει ώστε να υπάρχει πλήρης ροή και βέλτιστη απόδοση. Σε μια στιγμή που είναι βολική για εσάς, ο συντηρητής μας θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη εργασία, διασφαλίζοντας την ελάχιστη αναστάτωση.
Θα αποφευχθούν τυχόν μπλοκαρίσματα και υλικές ζημιές, απρογραμμάτιστες δαπάνες αλλά το πιο σημαντικό οι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία.


Επιθεωρηση με καμερα Πεύκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου