Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Αποφράξεις Ντράφι – 2106665999 - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Αποφράξεις Ντράφι – 2106665999

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Η εταιρεία Αποφράξεων Ντράφι 210 66 65 999 ιδρύθηκε το 1970, παρέχοντας 24 ώρες το 24 ωρο βοήθεια στον οικιακό, δημόσιο και επιχειρηματικό τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
Όλοι οι μηχανικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι σε όλες τις περιπτώσεις που σχετίζονται με την αποχέτευση, με γνώμονα πάντα την υγεία, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πελατών. Εμπιστευθείτε μας και βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε την πιο αποτελεσματική, ασφαλής και φιλική εξυπηρέτηση.
Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε επενδύσει εκτός του μηχανολογικού εξοπλισμού, στο προσωπικό μας. Και αυτό γιατί η ομάδα μας αποτελεί την εικόνα της επιχείρησής μας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δείτε είναι ένας γκρινιάρης ειδικός αποχέτευσης!
Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια έχει συνεργαστεί με άπειρους πελάτες σε οικίες, νοσοκομεία, σχολεία, στρατόπεδα, εταιρείες, βιομηχανίες και οπουδήποτε αλλού μπορείτε να φανταστείτε.
Όταν είστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, δεν χρειάζεται να νιώθετε ανήσυχοι ή αμήχανοι, απλά καλέστε μας και εμείς θα στείλουμε κατευθείαν κάποιο από τα συνεργεία του στόλου μας να λύσει το ζήτημα σας.
Μαζί σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.
Η Βλάχος εταιρεία Αποφράξεων στο Ντράφι 210 66 65 999 είναι πάντα κοντά σας μόνο με ένα τηλεφώνημα για να σας απαλλάξει από τυχόν προβλήματα που έχετε με τις αποχετεύσεις σας. Αποφράξεις Ντράφι είναι η λύση για απόφραξη λεκάνης, μπάνιου, νεροχύτη, κουζίνας, είτε στο σπίτι σας, είτε στην επιχείρησή σας. Αν είσαστε ιδιοκτήτης ή ένοικος, μην διστάσετε να μας καλέσετε για οριστική απαλλαγή από το πρόβλημά σας. Η πολυετή μας πείρα είναι η εγγύηση για την σωστή δουλειά στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
Αποφράξεις Ντράφι

Αποφράξεις Ντράφι – 210 66 65 999

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Ντράφι με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Ντράφι με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.
Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999
Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Ντράφι και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.
Καθαρισμοι Αποχετευσεων Ντράφι
Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.
Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.
Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.
Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Συντηρήσεις Αποφράξεις Ντράφι

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.
Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στο Ντράφι αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.
Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Ντράφι προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€
Αποφράξεις Φρεατίων Ντράφι – 210 6 665 999
Απόφραξη Νεροχύτη Ντράφι – 210 66 65 999
Απόφραξη Υδροροής Ντράφι – 210 66 65 999
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ντράφι – 210 66 65 999
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ντράφι – 210 66 65 999
Καθαρισμός Φρεατίων Ντράφι – 210 66 65 999
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ντράφι – 210 66 65 999
Μηνιαίες Συντηρήσεις Ντράφι – 210 66 65 999
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ντράφι – 210 66 65 999







Αποφράξεις τουαλετας Ντράφι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου