Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Αποφράξεις Μαρούσι - 210 80 80 878 - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Αποφράξεις Μαρούσι – 210 80 80 878

Αποφράξεις Μαρούσι σε Μαρούσι
Αποφράξεις Μαρούσι

Αποφράξεις Μαρούσι 210 80 80 878

Η εταιρεία Αποφράξεων Μαρούσι 210 80 80 878 δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμού αποχετευτικών αγωγών από το 1970. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τα πιο σύγχρονα πιεστικά – ηλεκτροκίνητα αποφρακτικά μηχανήματα διασφαλίζουμε την εγγύηση των εργασιών μας, οικονομικά και με ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης.

Για κάθε πρόβλημα απόφραξης και αποχέτευσης στο Μαρουσί

Για κάθε πρόβλημα απόφραξης και αποχέτευσης στην περιοχή του Αμαρουσίου, η Αποφράξεις Μαρούσι είναι εδώ για να σας το λύσει. Με επαγγελματισμό και εμπειρία πολλών ετών, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε περίπτωση βλάβης της αποχέτευσις σας. Είτε αυτή προέρχεται από βουλωμένα φρεάτια, είτε χαμηλή πίεση του νερού, είτε δυσάρεστες οσμές στο νεροχύτη, τη μπανιέρα ή την τουαλέτα σας ή εμφάνιση ριζών από δέντρα στους σωλήνες σας, εμείς θα βρούμε τη λύση, άμεσα και γρήγορα και θα σας την προσφέρουμε στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ
Η Αποφράξεις Μαρούσι προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού, απόφραξης και καθαρισμού αποχετεύσεων σε οικιακούς, δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους. Η καλή μας φήμη έχει δημιουργηθεί χάρη σε εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα 40 και πλέον χρόνια και είναι χτισμένη στην εξυπηρέτηση, την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις καλές τιμές.
Με την πολύχρονη εμπειρία μας είμαστε εκπαιδευμένοι για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε σεναρίου, καθώς ξέρουμε τα πάντα γύρω από τιςαποχετεύσεις. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα εκτιμήσουν την κατάσταση, θα σας ενημερώσουν περί τίνος πρόκειται και θα προβούν στην επίλυση του προβλήματος του αποχετευτικού σας δικτύου καθαρά, γρήγορα και αποτελεσματικά. Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι εγγυημένες για την αποτελεσματικότητα τους καθώς και τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε.
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Παρακολουθούμε την διαδικασία της κάθε εργασίας στα αποχετευτικά δίκτυα από την αρχή έως και το τέλος. Όταν πρόκειται για αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια, ξέρετε ότι πρέπει να καλέσετε την Αποφράξεις Μαρούσι. Δουλεύουμε μαζί σας για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και εγγυόμαστε μέσω της 40χρονης και πλέον εμπειρίας μας την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας.
Από απλές βουλωμένες τουαλέτες ή νεροχύτες έως και την πιο δύσκολη κατάσταση μπορούμε πραγματικά να καλύψουμε τα πάντα. Προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια και να διαγνωστεί το πρόβλημα ενδέχεται να χρειαστεί να προβούμε σε επιθεώρηση με κάμερα υψηλής τεχνολογίας στο εσωτερικό των σωληνώσεών σαςγια την διάγνωση της ακριβούς θέσης, του μεγέθους και της φύσης του προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
Σεβόμαστε την ιδιοκτησία σας, σαν να είναι το δικό μας σπίτι και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, σε σχέση με τα ζητήματα του αποχετευτικού σας συστήματος.
ΑΟΠΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΑΟΠΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ
Καλώντας την Αποφράξεις Μαρούσι κάποιος διαθέσιμος και ευγενικός εκπρόσωπος του τηλεφωνικού μας κέντρου θα απαντήσει στην κλήση σας, θα καθορίσει την φύση της ανάγκης σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για την αντιμετώπιση του προβλήματος σας. Είτε χρειάζεστε έκτακτα τις υπηρεσίες μας, είτε προληπτικά, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε.

Απόφραξης και αποχέτευσης στην περιοχή του Αμαρουσίου,

Περιοχές όπως
  • ο Άγιος Θωμάς,
  • ο Παράδεισος,
  • τα Ηπειρώτικα,
  • η περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου,
  • τα Καρπάθικα,
  • η Νέα Φιλοθέη,
  • ο Σωρός,
  • το Άλσος Συγγρός,
  • οι Άγιοι Ανάργυροι,
  • η περιοχή φυσικά του κέντρου,
  • οι Εργατικές Πολυκατοικίες
και γενικά κάθε γωνιά του Αμαρουσίου αποτελούν σημεία εξυπηρέτησης σας και βρισκόμαστε εκεί με ένα τηλεφώνημα σας στην Αποφράξεις Μαρούσι, στο χρόνο και στο χώρο που εσείς θα μας πείτε.
Στο δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας με τα περισσότερα και μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα, τα μεγάλα και πολλά κέντρα υγείας, την αυξημένη επιχειρηματικότητα και την πυκνή κατοίκιση, με την πολυμορφικότητα και ιδιαιτερότητα κάθε περιοχής δημιουργήσαμε για σας διάφορα πακέτα υπηρεσιών αποφράξεων και αποχετεύσεων, προσαρμοσμένα για την κάθε περίπτωση.

Απόφραξεις στο Μαρουσί για το σπίτι, την πολυκατοικία, το μαγαζί σας, το γραφείο, για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ειδικά πακέτα για το σπίτι, την πολυκατοικία, το μαγαζί σας, το γραφείο, για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα εμπορικά κέντρα και τις μονάδες υγείας, πάντα σύμφωνα με τις εκάστοτε υγειονομικές διατάξεις, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, την οικογένειά σας, τους ένοικους της πολυκατοικίας σας, τους πελάτες σας, το προσωπικό και την επιχείρηση σας. Είτε είστε διαχειριστής πολυκατοικίας, ιδιοκτήτης ή ένοικος σπιτιού, επαγγελματίας ή υπεύθυνος επιχείρησης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Αποφράξεις Μαρούσι για οποιοδήποτε πρόβλημα στην αποχέτευση σας, κάθε στιγμή της ημέρας, όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο, Κυριακές, εορτές και αργίες και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, με τον πιο άμεσο, γρήγορο, αποτελεσματικό και οικονομικότερο τρόπο.

Απόφραξεις Μαρουσι με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό

Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης στο χώρο των αποφράξεων, διαθέτουμε το πιο έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της αγοράς και όλα αυτά σε συνδυασμό με την 50ετή και πλέον εμπειρία μας, που μας καθιστούν τη νούμερο 1 εταιρεία στις αποφράξεις και τις αποχετεύσεις.
Κάθε σας πρόβλημα, αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή πρόκληση, που θα χαρούμε να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη επιτυχία, τη στιγμή και στο συγκεκριμένο χώρο, που εσείς θα μας υποδείξετε, χωρίς καμία επιπλέον ταλαιπωρία για εσάς, καθώς από τη στιγμή που επικοινωνείτε μαζί μας, αναλαμβάνουμε εμείς το πρόβλημα κι εσείς έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, καθώς η λύση του θεωρείται δεδομένη.
Αλλά ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζετε σήμερα κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα στις εγκαταστάσεις του αποχετευτικού σας δικτύου, εμείς φροντίζουμε να μην αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα ούτε στο μέλλον, παρέχοντας σας : υπηρεσίες τακτικών συντηρήσεων και επαγγελματικών καθαρισμών των σωληνώσεων και των φρεατίων της αποχέτευσης σας, ώστε να βελτιώσετε δραστικά τη λειτουργιά τους και να αυξήσετε σημαντικά το χρόνο ζωής τους.

Απόφραξη με την μέθοδο υδροβολής Μαρούσι

Η μέθοδος της υδροβολής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού της αποχέτευσης, αλλά δε μπορεί να εφαρμοστεί από τους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού. Είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί από έναν επαγγελματία τεχνικό της Αποφράξεις Μαρούσι για να διασφαλιστεί ότι δεν θα προκληθεί ζημιά στο αποχετευτικό σας σύστημα.
Ένας επαγγελματίας τεχνικός δεν θα συστήσει από την αρχή να χρησιμοποιηθεί ένα πιεστικό μηχάνημα υδροβολής για να ξεβουλώσει τις αποχετεύσεις σας. Η αποχέτευση χρειάζεται αρχικά επιθεώρηση, η οποία γίνεται με την αποστολή μιας μικρής, ειδικής κάμερας διάγνωσης για να διαπιστωθεί εάν οι σωλήνες σας έχουν υποστεί ζημιά. Οι κατεστραμμένοι σωλήνες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να αντέξουν την υψηλή πίεση νερού. Με ένα πιεστικό υδροβολής, η αφαίρεση των μπλοκαρισμάτων από τους σωλήνες αποχέτευσης γίνεται ευκολότερη και ταχύτερη. Αφήνει επίσης το εσωτερικό των σωλήνων καθαρότερο, πράγμα που θα καθυστερήσει πολύ την επανάληψη των εμπλοκών. Είναι επίσης σε θέση να διασπάσει τις ρίζες δέντρων που καταφέρνουν να εισέλθουν μέσα από τους σωλήνες σας.
Η υδροβολή είναι αποτελεσματική στον καθαρισμό αποχετεύσεων δαπέδου, νεροχύτη, τουαλέτας, ντους, μπανιέρας, πλυντηρίου και κουζίνας. Δεν χρειάζεται να σκάψετε την αυλή για να καθαρίσετε τους υπόγειους σωλήνες αποχέτευσης. Το νερό που προέρχεται από το ακροφύσιο κατευθύνεται σε διαφορετικές γωνίες με σταθερή πίεση, φτάνοντας βαθιά στη γραμμή του σωλήνα, διασφαλίζοντας ότι ολόκληρο το σύστημα αποχέτευσης είναι καθαρό και ελεύθερο από εμπλοκές. Το ισχυρό ρεύμα εκτόξευσης νερού διεισδύει βαθύτερα. Είναι σε θέση να διασπάσει και να απομακρύνει όλα τα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των χωμάτων, των πετρωμάτων, των ριζών και άλλων υλικών που προσκολλώνται πεισματικά γύρω από το εσωτερικό των σωλήνων.
Ένας έμπειρος και εξειδικευμένος τεχνικός της Αποφραξεις Μαρούσι μπορεί να χρησιμοποιήσει το σωστό μέγεθος ακροφυσίου και την κατάλληλη πίεση νερού για να ξεπλύνει όλα τα συντρίμμια χωρίς ζημιά στο σωλήνα. Η δύναμη του ρεύματος νερού από ένα πιεστικό υδροβολής είναι αρκετή για να απομακρύνει τα βακτηρίδια που κατακάθονται στην αποχέτευση της κουζίνας και του μπάνιου και προκαλούν δυσάρεστες μυρωδιές. Μετά την εκτέλεση της υδροβολής θα έχετε καθαρές σωληνώσεις αποχέτευσης, απαλλαγμένες από συσσωρεύσεις υλικών. Η υδροβολή καθαρίζει προσεκτικά τις γραμμές αποχέτευσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσει πολύς χρόνος για να χρειαστείτε ξανά υπηρεσία απόφραξης. Η διαδικασία χρησιμοποιεί μόνο νερό και όχι χημικές ουσίες, επομένως δεν βλάπτετε τους σωλήνες σας και το περιβάλλον. Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ για υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στις βόρειες περιοχές της Αττικής.
Χρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει ένα παχύ στρώμα βρωμιάς για να μπλοκάρει την αποχέτευσή σας. Αυτό εμποδίζει τα υλικά και τα αντικείμενα όπως τα απόβλητα να ρέουν έξω από την αποχέτευση. Η υδροβολή είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε όχι μόνο το μπλοκάρισμα, αλλά και να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας, αποκαθιστώντας τις στην αρχική τους διάμετρο. Το πιεστικό υδροβολής χρησιμοποιεί πολύ πεπιεσμένο νερό για να αφαιρέσει τα φράγματα.

Υψηλής και άριστης ποιότητας, υπηρεσίες αποφραξης στο Μαρούσι

Οι, υψηλής και άριστης ποιότητας, υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν παντός τύπου αποφράξεις, χρήση ειδικής ψηφιακής κάμερας για τον έλεγχο και τον εντοπισμό προβλημάτων που δημιουργούνται στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης σε σημεία που δεν μπορούμε να φτάσουμε με άλλη μέθοδο, χωρίς να προκληθούν περαιτέρω ζημίες, επιπλέον κόστη και παραπάνω φασαρίες στις εγκαταστάσεις σας, χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων για την αφαίρεση ριζών δέντρων από τους σωλήνες σας και μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού για την αφαίρεση και απομάκρυνση οποιασδήποτε συσσώρευσης υλικών (τρίχες, λίπη, χώματα κλπ) από τα τοιχώματα των σωληνώσεων της αποχέτευσης σας.
Οι εκπρόσωποι της Αποφράξεις Μαρούσι είναι διαθέσιμοι, όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο (366 τα δίσεκτα έτη!), όλες τις Κυριακές, όλες τις γιορτές και τις αργίες για όλες τις περιοχές του Αμαρουσίου, για να ακούσουν την οποιαδήποτε απορία σας και να τους διατυπώσετε το εκάστοτε πρόβλημα σας και θα σας βρουν αμέσως τη λύση, με τον πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο. Ερχόμαστε στην ακριβή ώρα και τοποθεσία που θέλετε εσείς, χωρίς παραπάνω ταλαιπωρίες και επιπλέον κόστη, με σκοπό την καλύτερη δυνατή σας εξυπηρέτηση, που για μας ειναι δεδομένη. Αν αμφιβάλετε για οτιδήποτε, ρωτήστε κάποιους απο τους εκατοντάδες πελατες μας στο Μαρούσι, με τους οποίους συνεργαζόμαστε με απολυτή επιτυχία εδώ και χρόνια και έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με επαγγελματισμό και συνεπεία.
Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάρτιση, τον εξοπλισμό που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την υπεύθυνη εργασία μας.

Αποφράξεις σε φραγμένες αποχετεύσεις στο Μαρούσι

Οι φραγμένες αποχετεύσεις και οι αγωγοί μπορούν να γίνουν ένας εφιάλτης, για αυτό εμπιστευτείτε την εταιρεία Αποφράξεων Μαρούσι. Σε μια έκτακτη περίπτωση βουλώματος των αποχετεύσεων σας μπορεί να είναι μια καταστροφή, με νερά ή λύματα να πλημμυρίζουν το σπίτι ή τον κήπο σας. Με 40 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία Αποφράξεων Μαρούσι έχει την τεχνογνωσία να επιλύσει βουλώματα, υπερχειλίσεις και πλημμύρες και να βοηθήσει να γυρίσει η καθημερινότητα σας σε κανονικούς ρυθμούς. Όποιο και αν είναι το μέγεθος του προβλήματος, ως εμπειρογνώμονας στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης, μπορούμε να το διορθώσουμε γρήγορα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΠΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Φορτηγό αποφράξεων της Αποφράξεις Βλάχος που κινείται στον δρόμο στο Μαρούσι
Οι αποχετεύσεις μπορούν να μπλοκαριστούν από έλαια ή λίπη, ξένα αντικείμενα ή λάσπη, βρωμιά ή φύλλα. Τα πιο σοβαρά διαρθρωτικά προβλήματα με τις αποχετεύσεις σας που προκαλούνται από καθιζήσεις, εισβολή ριζών ή διάβρωσης μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες για την ασφάλεια του σπιτιού σας και την υγεία της οικογένειάς σας. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εταιρεία ΑποφράξεωνΜαρούσι για να διορθώσετε κάποιο δυσάρεστο σενάριο γρήγορα.

Αποφράξεων Μαρούσι είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα

ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Μπάζα που βγάζουν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στο Μαρούσι
Οι τεχνικοί της εταιρεία Αποφράξεων Μαρούσι είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, Κυριακή και αργίες και εκπαιδεύονται ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Βλέποντας τον εξοπλισμό των φορτηγών μας θα πειστείτε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα οποιασδήποτε σοβαρότητας.

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? ΑποφράξεωνΜαρούσι

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Μαρούσι με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Μαρούσι με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Μαρούσι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος που εργάζεται με το φορτηγό σε αποχέτευση στο Μαρούσι
Επίσης αναλαμβάνουμε:
  • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Μαρούσι
  • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Μαρούσι
  • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Μαρούσι
Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Μαρούσι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.
Κοντά σας στο Μαρούσι και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 80 878

Αποφράξεις Μαρούσι και στην Αθήνα

Ο Δήμος Αμαρουσίου (ή όπως συχνά αποκαλείται με την ονομασία της έδρας του, το Μαρούσι) βρίσκεται στην καρδιά του Βορείου Τομέως, στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής. Καταλαμβάνει έκταση 13 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 72.333 κατοίκους.
πηγή: WikipediaΑποφράξεις Μαρούσι

Αποφραξεις Μαρούσι κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.
Η αποκατάσταση των αποχετεύσεων ή η αδυναμία να ξεπλύνετε τις τουαλέτες, να χρησιμοποιήσετε το ντους ή να πλύνετε τα χέρια σας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο νοικοκυριό σας. Ο προσδιορισμός του εάν το αποχετευτικό δίκτυο είναι φραγμένο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αλλά υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που πρέπει να προσέξετε:
  • Όλες οι αποχετεύσεις αποστραγγίζουν αργά, όχι μόνο στην τουαλέτα ή το νεροχύτη.
  • Άσχημη οσμή που προέρχεται από αποχετεύσεις.
  • Στάσιμα νερά σε ντους ή μπανιέρες.
Η γραμμή της αποχέτευσης μεταφέρει όλο το βρώμικο νερό από τις τουαλέτες, τα ντους, τις μπανιέρες, τους νεροχύτες, τα πλυντήρια ρούχων και τα πλυντήρια πιάτων από το σπίτι σας στην κύρια γραμμή αποχέτευσης. Μπορεί να δημιουργηθούν συσσωρεύσεις στην αποχέτευση για διάφορους λόγους, όπως:
  • Μαλλιά
  • Γράσο
  • Προϊόντα χαρτιού
  • Ρίζες δέντρων
  • Μπάζα
  • Διάβρωση
Μόλις υποψιάζεστε ότι η αποχέτευσή σας είναι φραγμένη, καλέστε την Αποφράξεις Μαρούσι , ώστε να έρθει ένας εξειδικευμένος τεχνικός να ελέγξει το πρόβλημα. Οι αποχετεύσεις αποτελούν μέρος του οικιακού σας συστήματος υδραυλικών εγκαταστάσεων και η γραμμή της αποχέτευσης από το σπίτι σας στο δρόμο ή την κύρια γραμμή είναι συνήθως ευθύνη του ιδιοκτήτη σπιτιού. Ο προσδιορισμός της θέσης και της σοβαρότητας του μπλοκαρίσματος είναι απαραίτητος για να βεβαιωθείτε ότι το φράγμα έχει αφαιρεθεί και ότι έχει αντιμετωπιστεί σωστά. Οι τεχνικοί μας θα κάνουν τα εξής όταν φτάσουν στο σπίτι σας:
Ελέγχουν τη γραμμή αποχέτευσης με μια εξειδικευμένη κάμερα: Αυτή η κάμερα μας επιτρέπει να βλέπουμε ακριβώς τι προκαλεί το φράγμα και μας βοηθά να καθορίσουμε την καλύτερη πορεία αντιμετώπισης. Οι ρίζες των δέντρων, ένα πρόβλημα για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών, βρίσκονται συνήθως στις γραμμές αποχέτευσης και πρέπει να αφαιρεθούν. Επιπλέον, οι οπές ή τα κενά που επέτρεψαν στις ρίζες του δέντρου να εισέλθουν στην αποχέτευση πρέπει να επισκευαστούν.
Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:
Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.





Αποφράξεις Μαρούσι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου